(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Nishotiyning “Husnu dil” dostonida qo‘llangan timsollar olami, obrazlarning ramziy ma’nolari, badiiy g‘oya va axloqiy-didaktik mazmunning timsollar orqali ifodalanishi tahlil qilinadi. Asarda Husn va Dil obrazlari orqali insoniy komillik, axloqiy poklik, nafs va ruh kurashi kabi masalalar yoritilgan