(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu ilmiy maqola bo’lajak maktabgacha ta’lim tashkiloti xodimlarida kasbiy ko’nikmalarni shakllantirishning psixologik omillarini o’rganadi. Maqolada pedagogik faoliyatda muvaffaqiyatga erishish uchun zarur bo’lgan psixologik komponentlar, motivatsiya, emotsional barqarorlik, shaxsiy rivojlanishning ahamiyati, va talaba xodimlarning kasbiy o’zgarishi kabi mavzular tahlil qilinadi. Ta’lim jarayonida psixologik yondashuvning rolini yoritish orqali, maqola kasbiy ko’nikmalarni shakllantirishda psixologik resurslardan samarali foydalanish yo’llarini ko’rsatadi.