(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada global iste’mol tendensiyalarining zamonaviy biznes strategiyalariga ta’siri keng yoritiladi. Raqamli texnologiyalar, ekologik ongning kuchayishi, personalizatsiya va mijoz tajribasiga asoslangan yondashuvlar korxonalar uchun yangi imkoniyatlar yaratmoqda. Tadqiqotda jahon bozorida kuzatilayotgan asosiy o‘zgarishlar, o‘sib borayotgan elektron savdo, barqaror mahsulotlarga bo‘lgan talab hamda sun’iy intellekt asosida shakllanayotgan iste’mol xulqining o‘ziga xos jihatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu trendlar korxonalar strategik rejalashtirishida marketing, ishlab chiqarish va xizmat ko‘rsatish jarayonlarini optimallashtirishga qanday ta’sir qilishi ilmiy asosda ko‘rib chiqiladi.