(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola oilaning jamiyatdagi o‘rni va oilaviy tarbiyaning farzand shakllanishidagi ahamiyatini tahlil qiladi. Oilaviy muhit, ota-ona va boshqa a’zolarining tarbiyadagi roli, tarbiya uslublari va ularning farzandning axloqiy, ma’naviy hamda ijtimoiy fazilatlari rivojiga ta’siri ko‘rib chiqiladi. Xulosa shuki — mehr-oqibatli, mas’uliyatli va ma’naviy bo‘yga tarbiyalangan oila shaxsiy kamolot va jamiyat barqarorligi uchun muhim poydevordir.