(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu tadqiqot rivojlanayotgan mamlakatlarda iqtisodiy o’sishni ta’minlashda elektron tijorat komponentlarining rolini O’zbekiston misolida tahlil qilishga bag’ishlangan. Raqamli iqtisodiyot global YaIMning 15.5% ini tashkil etishi va COVID-19 pandemiyasi elektron tijorat o’sish sur’atlarini 2-3 baravar oshirganligi bugungi kunda bu sohaning strategik ahamiyatini ko’rsatadi.