(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada uzluksizlik tamoyili asosida oʻquvchilarda kitobxonlik madaniyatini rivojlantirishda STEAM texnologiyalarining oʻrni va taʼsiri ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Taʼlim jarayonida Science, Technology, Engineering, Art va Mathematics komponentlarini integratsiya qilish orqali oʻquvchilarning badiiy matnni anglash, tahlil qilish, modellashtirish va ijodiy talqin etish koʻnikmalarini rivojlantirish imkoniyatlari yoritiladi. STEAM yondashuvi kitob oʻqishni faqat oʻquv jarayoni sifatida emas, balki fanlararo izlanish, praktika va ijodiy faoliyat bilan boyigan intellektual jarayon sifatida namoyon etadi.