(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola brouzer tushunchasi va uning turlari haqida ma’lumot beradi. Brouzerlar tarmoqdagi eng qulay va eng samarali ma’lumotlar bazasidir. Ular yordamida tarmoq foydalanuvchilari yangi ma’lumotlarni tez va oson topishi, vebsaytlar yaratishi, yangi ma’lumotni kiritishi va turli xildagi global ma’lumotlarni topishi mumkin. Mobil aloqalardan foydalanayotganlar turli xildagi brouzerlardan foydalanishi mumkin. Shuningdek, iOS tizimi foydalanuvchilari Safari brouzeridan ma’lumot topishi, va boshqa android tizimi foydalanuvchilari Google Chrome brouzeri tomonidan bu amaliyotni amalga oshirishi mumkin. Bu turdagi brouzerlarning eng mashhurlari : Firefox, Opera, Flock va shu kabi brouzerlar.