(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada WebMoney elektron to‘lov tizimining mohiyati, funksional imkoniyatlari, afzalliklari hamda undan foydalanish tartibi yoritilgan. Raqamli iqtisodiyot sharoitida elektron to‘lov tizimlarining ahamiyati ortib borayotgani tufayli WebMoney tizimi xalqaro moliyaviy operatsiyalarni tezkor va xavfsiz amalga oshirishda muhim vosita sifatida ko‘rib chiqiladi. Maqolada tizimning texnik imkoniyatlari, foydalanuvchilar uchun yaratilgan qulayliklar va uning cheklovlari tahlil qilingan.