(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada Abdulg’ozi Bahodirxon ilmiy merosi xususan uning asarlari, bu asarlarning tarixiy ahamiyati va tarixshunoslikdagi o’rniga bag’ishlangan fikr va mulohazalar keltirilgan.