(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada 150 dan ortiq namunasi mavjud bo‘lgan “Yusuf va Zulayho” dostonining diniy manbalarda qanday shakllarda uchrashi, ijodkorlar tomonidan qanday variantlarda yoritilgani haqida so‘z boradi.