(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada bulut texnologiyalarining zamonaviy biznes boshqaruvi jarayonlariga ko‘rsatadigan ta’siri har tomonlama o‘rganilgan. Xususan, SaaS, PaaS va IaaS infratuzilmalari asosida korxonalar boshqaruvini optimallashtirish, masofaviy faoliyatni tashkil etish, ma’lumotlar xavfsizligini oshirish, xarajatlarni kamaytirish va biznes jarayonlarini avtomatlashtirish bo‘yicha ilmiy tahlillar berilgan.