(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada kasbiy deformatsiyaning sabablari va uning bartaraf etish haqida fikr yuritiladi. Kasbiy deformatsiyani kamaytirish va professional rivojlanishni qo‘llab-quvvatlash uchun o‘z-o‘zini boshqarish hamda psixologik yordam mexanizmlarini kuchaytirish zarurligi bo‘yicha umumiy ma’lumotlar yoritib berilgan.