(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada internetdagi o‘yin portallari, ularning rivojlanish jarayoni, texnik asoslari, foydalanuvchilar bilan ishlash tamoyillari shu bilan bir qatorda xavfsizlik masalalari yoritib berilgan. O‘yin platformalarining zamonaviy axborot texnologiyalaridagi o‘rni, yoshlar orasida keng tarqalganligi va iqtisodiy jihatdan ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, o‘yin portallarida qo‘llaniladigan monetizatsiya modellarining samaradorligi va O‘zbekistonda bu sohaning rivojlanish istiqbollari haqida ham ko‘rib chiqilgan.