(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada internet tarmog‘i orqali foydali ma’lumotlar, elektron resurslar va dasturiy mahsulotlarni izlash imkoniyatlari, ularning afzalliklari hamda samarali foydalanish usullari yoritilgan. Shuningdek, internetda axborot izlash jarayonini optimallashtiruvchi platformalar, qidiruv tizimlari va onlayn kutubxonalar tahlil qilinadi.