(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada qandli diabet kasalligi xaqida, qandli diabet kasalligi bilan og’rigan bemorlarda xavf omillari, qandli diabet turlari va diagnostikasi haqida keng yoritilgan.