(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola Windows operatsion tizimida ishlashning asosiy tamoyillarini yoritadi. Unda foydalanuvchi kompyuter resurslarini boshqarish, fayllarni yaratish va tartibga solish, papkalar bilan ishlash kabi kundalik amaliy jarayonlarning mazmuni sodda va tushunarli tarzda bayon etiladi. Shuningdek, Windows muhiti orqali dasturlarni ishga tushirish, ularni boshqarish hamda tizimning asosiy funksiyalaridan unumli foydalanish bo‘yicha asosiy ko‘nikmalar ko‘rib chiqiladi. Maqola yangi foydalanuvchilar uchun ham, tizimdan samarali foydalanishni istaganlar uchun ham qulay yo‘riqnoma vazifasini bajaradi.