(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek tilidagi so‘z birikmalari va ularning gapdan farqli jihatlari haqida fikr yuritiladi. So‘z birikmasi va gapning grammatik tuzilishi, ularning o‘zaro aloqasi, shuningdek sintaktik va semantik xususiyatlari tahlil etiladi. Maqola o‘zbek tilidagi so‘z birikmalari grammatikasi hamda sintaksisini o‘rganayotgan tilshunoslar uchun foydali bo‘lishi mumkin