(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada boshlang’ich ta’limda o’quvchilar dunyoqarashini, ularning fikrlashlarini yanada kengaytirishi, bilimlarini mustahkamlashi, bilim olish ko’nikmalarini osonlashtirishda integrative-innovatsion metodlardan foydalanish, ularni amaliyotda qo’llash yo’l-yo’riqlari haqida ma’lumotlar berilgan.