(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining eng muhim yo‘nalishlaridan biri — elektron pochta va telekonferentsiya xizmatlarining mazmuni, vazifalari, afzalliklari, zamonaviy jamiyat hayotida tutgan o‘rni hamda ular orqali amalga oshirilayotgan axborot almashinuvi jarayonlari yoritilgan. Elektron pochta tizimining ishlash tamoyili, xabarlarni tezkor uzatish va qayta ishlash imkoniyatlari, korporativ boshqaruvdagi roli, global tarmoqlardagi axborot xavfsizligi masalalari keng tahlil qilingan. Telekonferentsiya texnologiyalari, onlayn yig‘ilishlar, ta’lim tizimidagi masofaviy darslar, biznes uchrashuvlari va xalqaro muloqotda ushbu vositalarning keng qo‘llanilishi haqida ilmiy-amaliy fikrlar keltirilgan. Maqola axborot tizimlarida raqamli kommunikatsiya vositalarining rivojlanishi va kelajakdagi istiqbollari haqida ham umumlashtirilgan xulosalarni o‘z ichiga oladi.