(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada raqamli menejment va axborot texnologiyalarining korxonalarda boshqaruv jarayonlariga o‘zaro ta’siri nazariy va empirik jihatdan tahlil qilinadi. Raqamli transformatsiya nazariy asoslari, tashkilotning moslashuvchanligi (“agility”) va raqamli kompetensiyalarning roli o‘rganiladi. Shuningdek, jarayonlarni avtomatlashtirish, strategik qaror qabul qilish, ichki kommunikatsiya va xavfsizlik kabi menejment funksiyalarida axborot texnologiyalarining ahamiyati ko‘rib chiqiladi.