(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola raqamli texnologiyalarning aqlli va barqaror turizmni rivojlantirishdagi salohiyatini o’rganadi. Unda zamonaviy muammolarni hal qilish uchun turizm sohasida innovatsion yechimlarga ehtiyoj borligi ta’kidlanadi. Tadqiqot muammoning dolzarbligi va tadqiqot maqsadlarini qisqacha bayon qiladi. Ushbu maqolada yangi texnologiyalarning turizm biznes yo‘nalishidagi rivojlanishga qo‘shgan hissasini yoritadi va kerakli tushunchalarni yetkazadi. Bu muammolarni hal qilish uchun turli texnologik yechimlar taqdim etildi. Masalan, aqlli turizm tizimlari va ilg‘or xavfsizlik choralari kabi texnologiyalar turizm sohasining samaradorligini oshirishda muhim rol o‘ynashi ko`rsatib berildi. Shuningdek, maqolada yangi texnologiyalarni joriy etish orqali turizm sohasidagi kompaniyalar qanday qilib raqobatbardoshligini oshirishi va yanada barqaror rivojlanishga erishishi mumkinligi haqida batafsil ma‘lumot berilgan.