(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim muhitida ta’lim oluvchi autizm sindromli bolalarni o‘rganish, ularning o’ziga hos hususiyatlari haqida soʻz yuritilgan. Shu bilan birga autizm sindromli bolalarni tekshirish usullari va bunday bolalarni to‘liq pedagogik-psixologik o‘rganishni eng maqbul bosqichlari haqida tavsiyalar berilgan.