(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada amaliy mashg‘ulotlarni samarali tashkil etishda interfaol ta’lim usullarining o‘rni, mazmuni va imkoniyatlari keng yoritilgan. Interfaol yondashuv talabalarning bilimlarni o‘zlashtirish jarayonini faollashtirishi, mustaqil fikrlash, muloqot, jamoada ishlash va ijodiy yondashuv kabi kompetensiyalarni shakllantirishdagi roli ilmiy asosda tahlil qilingan. Shuningdek, interfaol metodlarni amaliy mashg‘ulotlarga tatbiq etish texnologiyasi, metodik talablar, o‘qituvchi faoliyati va o‘quvchi ishtirokining o‘ziga xos jihatlari misollar bilan batafsil ko‘rib chiqiladi.