(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola elektron tijorat platformalarini tarjima qilish va mahalliylashtirish jarayonlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Maqolada veb-sayt lokalizatsiyasining ahamiyati, foydalanuvchi tajribasini oshirish va global bozorda raqobatbardoshlikni ta’minlashdagi roli yoritiladi. Shuningdek, maqolada tarjima va mahalliylashtirish jarayonlaridagi asosiy qoidalar, til va madaniyat mosligini saqlash, foydalanuvchiga qulay interfeys yaratish va onlayn savdo strategiyalarini moslashtirish masalalari tahlil qilinadi.