(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda ingliz tilida tinglab tushunish ko‘nikmasini rivojlantirishning samarali metodlari, psixologik-pedagogik yondashuvlari va zamonaviy texnologiyalardan foydalanish imkoniyatlari yoritilgan. Tinglab tushunish chet tili o‘rganishning boshlang‘ich bosqichida muhim o‘rin tutishi, bolalarning eshitish xotirasini, fonetik idrokini va muloqotga bo‘lgan qiziqishini rivojlantirishdagi o‘rni ilmiy asosda tahlil qilinadi.