(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston soliq xizmatida avtomatlashtirilgan axborot tizimlarini joriy etishning samaradorligi, ishlash mexanizmlari va foydalanuvchilarga ta’siri tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida elektron deklaratsiya, onlayn soliq to‘lovlar, shaxsiy kabinetlar va avtomatlashtirilgan monitoring tizimlarining afzalliklari, cheklovlari va xavfsizlik masalalari o‘rganiladi. Shuningdek, foydalanuvchilarga tizimlardan samarali foydalanish bo‘yicha amaliy tavsiyalar ishlab chiqiladi.