(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola internetda etik muloqot qoidalari va tarmoq xavfsizligini ta’minlash usullarini keng tahlil qiladi. Tadqiqot foydalanuvchilarning onlayn xatti-harakati, shaxsiy ma’lumotlarni himoya qilish mexanizmlari, parol xavfsizligi va internet resurslaridan xavfsiz foydalanish bo‘yicha tavsiyalarni o‘z ichiga oladi. Maqolada phishing, zararli dasturlar va boshqa kiberxavf-xatarlardan himoya choralarini o‘rganish natijalari yoritiladi. Tadqiqot foydalanuvchilarga etik va xavfsiz onlayn muloqotni amalga oshirishga yordam beradi, raqamli muhitda kiberxavfsizlik madaniyatini shakllantirishga hissa qo‘shadi va zamonaviy internet xavfsizligi prinsiplari bo‘yicha amaliy ko‘rsatmalar beradi.