(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada badiiy asarning muhim unsurlaridan bo’lgan mavzu va g’oya haqida so’z borgan. Mavzu va g’oyaning farqi, asarda nima uchun kerakligi, ularning turlari haqida ham ma’lumot berilgan.