(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada marketing va reklama jarayonlarida multimedia texnologiyalarining ahamiyati, ularning reklama samaradorligiga ta’siri, turli multimedia vositalarining mohiyati hamda zamonaviy raqamli marketingda qo‘llanish imkoniyatlari keng tahlil qilinadi. Multimedia — matn, rasm, video, ovoz, animatsiya va grafik elementlarning uyg‘unlashgan axborot tizimi bo‘lib, auditoriyaning diqqatini jalb qilishda eng kuchli vositalardan biri hisoblanadi. Maqolada amaliy misollar asosida multimedia reklamasining samaradorligi, brend kommunikatsiyasidagi roli, interaktivlik darajasi va iste’molchi xulq-atvoriga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, multimedia texnologiyalarini marketing strategiyasiga tatbiq etishning afzalliklari va istiqbollari ham ko‘rsatib o‘tiladi.