(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada internet texnologiyalarining rivojlanishi natijasida shakllangan zamonaviy tadbirkorlik imkoniyatlari keng qamrovda o‘rganilgan. Elektron savdo, raqamli xizmatlar, kontent yaratuvchilik, onlayn ta’lim, dropshipping, affiliativ marketing kabi yo‘nalishlarning iqtisodiy mohiyati chuqur tahlil qilingan. Internet biznesining ustunliklari, muammolari, shuningdek, raqamli iqtisodiyotga ta’siri amaliy ma’lumotlar asosida yoritilgan. Tadqiqot natijalari internetning innovatsion tadbirkorlikni rivojlantirishdagi o‘rni va kelgusidagi rivojlanish istiqbollarini ko‘rsatadi.