(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada qishloq xo’jaligidagi texnikaning ishlash prinsipi o’rganildi, don ekish jarayonida seyalka bunkerida uchrayotgan muammoli vaziyatlar ko’rib chiqildi. Bu ishda prinspial sxema ishlab chiqildi va shu bilan birga tizimning turg’un ishlashi ta’minlanadi. Maqolada qishloq xo’jaligida izlanishlar olib borildi va obyektning boshqaruv blok sxemasi va chizmalari keltirildi.