(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola daktil nutqini o‘qitish uslubiyatiga bag‘ishlangan bo‘lib, maktab va oliy ta’lim muassasalarida bu ko‘nikmalarni shakllantirishning samarali yo‘llarini tahlil qiladi. Tadqiqotda daktil nutqini rivojlantirishning metodik asoslari, amaliy mashg‘ulotlar va didaktik vositalar orqali o‘quvchilarning nutqiy malakalarini oshirish usullari o‘rganilgan. Maqola nazariy va amaliy jihatdan foydali bo‘lib, pedagoglar va til o‘qituvchilari uchun metodik qo‘llanma sifatida xizmat qilishi mumkin.