(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada suniy intellekt texnologiyalarining kundalik hayotdagi qo‘llanilish sohasi va ularning inson faoliyatiga ta’siri yoritiladi. Suniy intellekt asosida ishlovchi tizimlarning ma’lumotlarni avtomatik tahlil qilish, qaror qabul qilish va jarayonlarni optimallashtirishdagi imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, SI texnologiyalarining maishiy texnika, transport, sog‘liqni saqlash, ta’lim va xizmat ko‘rsatish sohalarida yaratgan qulayliklari tahlil etiladi. Maqola suniy intellektning jamiyat rivojiga ta’siri va uning kelajakdagi istiqbollari haqida umumiy tasavvur beradi.