(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada marketing va reklama sohasida multimedia texnologiyalarining nazariy asoslari, tarixiy rivojlanishi, zamonaviy raqamli platformalardagi strategik o‘rni va iste’molchi xatti-harakatiga ta’siri chuqur ko‘rib chiqiladi. Video, animatsiya, interaktiv kontent, 3D vizualizatsiya, virtual va kengaytirilgan reallik elementlarining brend imidji, xotirada saqlanish darajasi hamda xarid qarorlariga ta’siri ilmiy asosda tahlil qilinadi. Multimedia kampaniyalarning samaradorligini o‘lchash usullari, ROI hisoblash, A/B testlash, sun’iy intellekt asosidagi personallashtirishning afzalliklari va cheklovlari batafsil yoritiladi.