(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada marketing va reklama jarayonlarida multimedia texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati, ularning turlari, ustunliklari hamda zamonaviy reklamadagi o‘rni yoritiladi. Multimedia vositalarining interaktivlikka asoslanganligi, vizual va audio elementlarning kuchli ta’siri, brend imidjini shakllantirishdagi roli haqida batafsil fikr yuritiladi. Shuningdek, multimedia marketingining afzalliklari bilan bir qatorda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan cheklovlar ham tahlil qilingan. Maqola marketing faoliyatida raqamli texnologiyalarni qo‘llash bo‘yicha ilmiy-amaliy tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.