(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida matematika fanini o‘qitishning maqsad va vazifalari, zamonaviy metodlari hamda bu borada ayni damda mavjud muammo-kamchiliklar xususida so‘z yuritilgan. Shuningdek, maqolada matematika fanini o‘qitishning turli maqsadlari haqida fikr yuritilib, ularning o‘quvchi shaxsida matematik savodxonligini takomillashtirish yo‘llari ko‘rsatib berilgan.