(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada mehnat tarbiyasining mazmuni, uning shaxs kamolotidagi o‘rni va ta’lim jarayonidagi ahamiyati yoritiladi. Mehnatga o‘rgatish orqali o‘quvchilarda mas’uliyat, tartib-intizom, mustaqillik va kasbga yo‘naltirish ko‘nikmalari shakllanishi qisqa va aniq tarzda bayon etiladi. Maqola mehnat tarbiyasining tarbiyaviy va amaliy jihatlarini yoritib beradi.