(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada O’zbekistonn elektron tijorat bozorining joriy holati, asosiy internet magazinlar va ularning iqtisodiy ko’rsatkichlari tahlil qilinadi. Shu o’rinda foydalanuvchilar soni , savdo hajmi, buyurtmalar miqdori , yetkazib berish tezligi , assortiment kengligi , mijozlar qoniqishi va to’lov turlari ulushi kabi asosiy parametrlar ko’rib chiqiladi. Mazkur maqola elektron tijoratning iqtisodiy rivojlanishdagi o’rni va raqamli madaniyatning shakllanishiga ta’siri haqida ilmiy, asoslangan tahlilni taqdim etadi.