(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur ilmiy maqolada virtual pullar bilan ishlash jarayoni hamda onlayn sport tikish platformalaridan biri bo‘lgan BetMarket sayti faoliyati tahlil qilinadi. Tadqiqotda virtual sport tikish bozorining global rivojlanish tendensiyalari, raqamli texnologiyalarning ushbu sohaga ta’siri hamda foydalanuvchilarning moliyaviy xatti-harakatlari o‘rganiladi. Maqolada ikkilamchi ma’lumotlar asosida bozor hajmi, yillik o‘sish sur’atlari va iqtisodiy samaradorlik ko‘rsatkichlari statistik jihatdan tahlil qilinadi. BetMarket platformasi misolida virtual pullar bilan ishlash mexanizmi, foyda va xavf nisbatlari hamda foydalanuvchi xavfsizligi masalalari yoritib beriladi. Tadqiqot natijalari virtual tikish platformalarining iqtisodiy ahamiyatini baholash hamda foydalanuvchilar uchun xavflarni kamaytirishga oid ilmiy-amaliy xulosalar chiqarishga xizmat qiladi.