(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada 3D grafika va animatsiyaning asosiy tushunchalari, rivojlanish jarayoni va zamonaviy dasturiy ta’minotlar yordamida yaratilish texnologiyalari o‘rganiladi. Maqolada 3D modellashtirish, teksturash, yoritish va animatsiya jarayonlari, shuningdek ular kino, o‘yin va ta’lim sohalarida qo‘llanilishi misollar bilan ko‘rib chiqiladi. O‘quvchi maqolani o‘qigach, 3D grafika va animatsiyaning nazariy va amaliy jihatlari, shuningdek, ushbu sohadagi zamonaviy tendensiyalar haqida aniq tasavvurga ega bo‘ladi.