(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Newcastle University (Buyuk Britaniya) Russell Group a’zosi bo‘lib, ilmiy-tadqiqotga yo‘naltirilgan universitet sifatida xalqaro miqyosda e’tiborga loyiqdir. Ushbu maqola universitetning English Language & Literature fan dasturini tahlil qiladi, uning global reytingi, ilmiy salohiyati va xalqaro obro‘sini o‘rganadi. Dastur talabalarga nazariy bilimlar bilan bir qatorda ilmiy izlanish va tahlil ko‘nikmalarini rivojlantirish imkonini beradi. Maqola Newcastle University ning ilmiy faoliyati va fan dasturining talabalarga beradigan akademik va ilmiy afzalliklarini yoritadi.