(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada internet muhitida amalga oshirilayotgan tadbirkorlik faoliyatining iqtisodiy mohiyati, rivojlanish omillari va asosiy turlari keng tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida elektron tijorat, onlayn xizmatlar, raqamli platformalar, frilanserlik hamda startap faoliyatining o‘ziga xos jihatlari, afzalliklari va mavjud muammolari o‘rganiladi. Shuningdek, internet tadbirkorligini rivojlantirishda axborot texnologiyalarining o‘rni va tadbirkorlar uchun amaliy tavsiyalar ishlab chiqiladi.