(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining yozuv va husnixat darslarida yangi pedagogik texnalogiyalarni qo’llash va amaliy o’yinlardan samarali foydalanish usullarini yoritib o’tganman.