(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada "Axborotlashtirish to’g’risida"gi Qonun, "Elektron hukumat to’g’risida"gi Qonun, "Elektron tijorat to’g’risida"gi Qonun kabi huquqiy hujjatlar hamda Prezident qarorlari va strategik dasturlar asosida AKT sohasining huquqiy bazasi yoritiladi. Shuningdek, sun’iy intellekt, kiberxavfsizlik, raqamli infratuzilma va IT-parklar kabi yo’nalishlardagi davlat siyosati ham tahlil qilinadi.