(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada o‘quvchilarning bilim, ko‘nikma va malakalarini (BKM) tashxis etishning pedagogik mohiyati, maqsadi, vazifalari hamda institut dasturlarida belgilangan zamonaviy yondashuvlar asosida amalga oshirish yo‘llari yoritiladi. Tashxis etish jarayonining ta’lim sifati va samaradorligini oshirishdagi o‘rni ochib beriladi.