(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida multimedia texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati, o‘qitish samaradorligini oshirishdagi roli hamda interaktiv o‘quv muhiti yaratishdagi imkoniyatlari yoritiladi. Multimedia vositalari – audio, video, animatsiya, grafikalar va interaktiv platformalar orqali o‘quvchilarning bilimlarni chuqurroq o‘zlashtirishi, mustaqil fikrlashi va kreativ kompetensiyalarini rivojlantirishiga xizmat qilishi ilmiy asoslar bilan izohlanadi.