(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada sevgi ,muhabbbat tushunchalari,sevgisi orqali achchiq lahzalar,ota onasini norozi qilib baxtsizlikka uchrashi etiborsizlik tufayli fojiali holatlarga duch kelishi ochib berilgan , birgina atirgul tikoni sababi o’limga yuzlangani inson hayotidagi qiyinchiliklar til bilmaslik holatlari aks etgan.