(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada buxgalteriya hisobida axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanishning roli va ahamiyati yoritilgan. AKTning buxgalteriya jarayonlarini avtomatlashtirishdagi o‘rni, ma’lumotlarni qayta ishlash tezligi va tahlil qilish imkoniyatlariga ta’siri tahlil qilingan. Tadqiqotda dasturiy ta’minotlar imkoniyatlari, ma’lumotlar bazasi tashkiloti va raqamli transformatsiyaning moliyaviy boshqaruvga ta’siri o‘rganilgan. Olingan natijalar asosida samaradorlikni oshirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.