(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Internet lotereyalari, ularning ishlash mexanizmi, ishtirok etish vazifalari va foydalanuvchilar uchun yuzaga keladigan imkoniyat hamda xavf-xatarlar tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar rivoji onlayn lotereyalarni keng, qulay va tezkor ko‘rinishda taqdim etilmoqda, bu esa ularga bo‘lgan qiziqishning ortishiga sabab bo‘lmoqda. Shuningdek, ushbu sohada firibgarlik holatlari, shaffoflikning yetishmasligi va huquqiy tartibga solish masalalari ham dolzarb muammo bo‘lib bormoqda. Tadqiqotda internet lotereyalarining afzalliklari va kamchiliklari solishtirilib, ishtirokchilarning xavfsizligini ta’minlash bo‘yicha tavsiyalar beriladi. Ushbu ish onlayn o‘yinlar bozorida ishonch, mas’uliyatli ishtirok va raqamli xavfsizlikning ahamiyatini yoritib beradi.