(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy pedagog va uning obrazi, o‘qituvchi shaxsiga qo‘yiladigan talablar va hozirgi zamon o‘qituvchisi qanday bo‘lishi kerakligi yoritib berilgan. Pedagogik mahorat o‘qituvchi sifatining muhim tarkibiy qismi. Til bilimdonligi haqida ham to‘xtalib o‘tilgan.O‘qituvchi bola qalbining injeneridir.